Welcome

Market Leader, avagy hogyan segített számomra az adott cég?

Market Leader, avagy mivel foglalkozik az adott cég?

Mielőtt elmesélném a saját kis online vállalkozásom történetét, illetve azt, hogy számomra miben volt hatalmas segítségemre a Market Leader és miért ajánlom minden egyes kis vállalkozásnak, aki fel akarja magát mihamarabb online piacvezetőnek futtatni, hogy a Market Leadert válassza, az előtt feltétlen szeretnék pár szót írni. Ezzel a pár szóval egyúttal bemutatni is a Market Leader munkáját, illetve csapatát, mely jóformán a legnagyobb segítséget jelentette a kis vállalkozásomnak. Szóval akkor jöjjön is egy kisebb bemutatkozás.

A Market Leader maga egy olyan jellegű cég mely kifejezetten arra szakosodott, hogy olyan jellegű cégeknek, vállalkozásoknak segítsen magukat elhelyezni az online térben, akiknek ehhez szinte abszolút minimális vagy abszolúte semmilyen jellegű tapasztalata nincsen. Ez bár első hallásra főleg a fiatalabb generációnak egészen hihetetlen lehet, pedig ezzel ellentétben nagyon is gyakran előfordul az, hogy bizony már meglévő egyébként materiális alapokon működő abszolút menő vállalkozások, vagy cégek egyáltalán nem képesek magukat elhelyezni az online térben. Ez számomra egyébként viszonylag több okból is teljesen érthető, hiszen a vírus helyzet beállta előtt tulajdonképpen közel sem volt ekkora tere az online vásárlásnak, mint napjainkban. Így mára már ahhoz, hogy bármennyire is érvényesüljünk abszolút szükséges az, hogy bizony komoly hangsúlyt fektessünk az online megjelenésre és online is felfuttassuk magunkat. A Market Leader pontosan ebben a folyamatban van a segítségünkre és ezen a sokak számára teljesen érthető módon nehezen kiigazodható pályán segít eligazodni, ugyanis amennyiben nem vesszük fel a lépést az adott dologgal, akkor bizony igazán le lehet maradni a fejlődésben. De, hogy valamivel könnyben érthető legyen az, hogy a gyakorlatban mit is csinál a Market Leader és én miért ajánlom oly annyira a munkájukat, a következőket szeretném megosztani a saját történetemből.

A Market Leader, avagy az én saját történetem az online fejődésről

Én személy szerint úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy van egy kisebb saját vállalkozásom, abszolúte nem vettem elég komolyan az online platformokon való jelenvételt, azt meg pláne nem is gondoltam volna, hogy a SEO marketing mennyit segíthet azon, hogy minél több potenciális vásárlót elérjek a termékeimmel. A történetem pontos megértéséhez szükségesnek tartom megosztani, hogy bár nem szeretem magam így nevezni, de divattervezőként dolgozom kezdőként, Így egy – két darabot tervezek meg, majd mindezeket eladom általában egészen jó áron, hiszen meglepő módon a fiatal vásárlók igazán szeretik a termékeimet, Annak ellenére, hogy eddig csak egy kis boltom volt, ahol árultam a tervezett kollekcióimat egészen jól ment az üzlet. Ezen felül csináltam egy instagram oldalt is ruháimnak, amin keresztül még nagyobb közönséget értek el az adott termékek, de be kell, valljam, a vásárlóim nagy része abszolút szájhagyomány útján talált a boltomba. Ez egészen tökéletesen működött addig, amíg nem jött a korona vírus és nem kavart be elképesztően az egész világba, megrázva a teljes gazdaságot és tulajdonképpen mindent, amit csak el tudunk, képzeli a feje tetejére állított. Számos vállalkozás ment csődbe, tömegek lettek munkanélküliek és ez tulajdonképpen csak a kezdet volt, hiszen valljuk a kis vállalkozásokat érintette ez az egész talán a legrosszabbul. Így történt, hogy egészen megviselte az én vállalkozásomat is az adott történés és pontosan tudtam, hogy vagy elkezdek átállni online felületre vagy itt vége a kis szerelem vállalkozásomnak. Így meg is kerestem a Market Leader csapatát, akiket teljesen véletlen módon egy netes böngészésem során találtam meg az alábbi linkeken https://www.marketleader.hu és fel is kerestem őket, hogy legyenek a segítségemre.

Milyen volt a Market Leader csapatával a munka?

A Market Leader teljes csapata a segítségemre volt, átvették az irányítást és pillanatok alatt segítettél kicsiny vállalkozásomat megfelelő helyre helyezni az online térben. Majd miután ez nagy vonalakban siketült is olyan marketing SEO- s technikákkal álltak a segítségemre, hogy egészen megdöbbentem azon, hogy az én kis vállalkozásom mennyi emberhez képes eljutni online felületen. Elképesztő mértékű vásárló gyarapodáson mentem keresztül és úgy hiszem legalább olyan állapotába kerültek vissza az eladásaim száma, mint a korona előtti időkben, de megmerem kockáztatni, hogy lassan túl szárnyalja azt. Mindezek tekintetében én személy szerint maximálisan tudom ajánlani a Market Leader csapatát.